kos

KOS (március 21.–április 20.) - meg van írva a csillagokban - gyűjtemény

Reklám

Mit igérnek a csillagok

Ajánló

A Kos jellemzői

Utolsó kommentek

  • pocok88: Hát igen fejjel a falnak... :D (2010.01.30. 20:46) A kos életfilozófiája
  • pocok88: szerintem is igaz Kos vagyok, de ne felejtsük el hogy minden horoszkópnak van acendense... és isme... (2010.01.30. 19:37) A kos szerelme
  • idna38: Szerintem is igaz! (2009.01.24. 00:19) A kos szerelme
  • zsani: Osztom Kos-tarsam velemenyet, miszerint minden igaz! (2008.08.05. 08:31) A kos szerelme
  • orion: Minden egyes szó igaz, én már csak tudom, mert KOS vagyok! (2008.07.26. 16:19) A kos szerelme
  • Utolsó 20

Májusi horoszkóp

2008.05.12. 20:48 - koopee

Címkék: horoszkóp kos májusi horoszkóp aries

Május hó

Kos (márc.21-ápr.20.)

Szoros kapcsolatra vágyik már egy ideje, ugyanakkor elképzelhetetlennek tartja, hogy soha többé ne nézzen másra kedvesén kívül, sőt már csak a gondolattól is szeretné azonnal próbára tenni csáberejét. Kötöttségektől való félelme ebben a hónapban felszínre hozhat néhány problémát. Valószínűleg párja bizalmatlansága sem egészséges, bár erre az Ön viselkedése valóban adott alapot. Az optimális megoldás az lenne, ha mindketten engednének, ám ehhez fontos, hogy átbeszéljék a helyzetet. Hónap végén a Nap már az ikrekben jár, emiatt ez az időszak alkalmasabb a dolgok tisztázására. Ne söpörjék szőnyeg alá a problémát, ha egyszer már hozzákezdenek a megoldásához és addig küzdjenek, amíg mindketten elégedettek lesznek.

A hónap mottója:

Azok a fák nőnek legmagasabbra, amelyeknek a legmélyebb a gyökere.

(Velvet.hu)


 


Nem tud hazudni, és nem is akar. A májusi bolygóátvonulás nemcsak a párkapcsolatában hoz új fordulatokat, hanem a munkájában is. Mindig előre tisztáznia kellene, hogy mik az elvárásai, illetve mit tud és akar nyújtani, és akkor nem lesz félreértés. A Nap-Jupiter-Vénusz kedvező kapcsolata azt mutatja, hogy a szerencse is ön mellé szegődik, és még a kínos helyzetekből is ügyesen ki tudja vágni magát. (Erre elsősorban a magánéletben lesz szükség!)

(Astronet.hu)


Ebben az időszakban szerződésekkel, jogi ügyekkel kapcsolatban leszel sikeres. Szellemileg sokkal frissebb vagy, és sokkal könnyebben megtalálod a megoldásokat.

(Csillagkert.hu)


Ebben a hónapban nagyon szerencsés lehetsz minden olyan dologgal összefüggésben, ami a vállalkozásoddal, vagy a családoddal áll kapcsolatban. Légy magabiztos!

(Csillaglilla.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://aries.blog.hu/api/trackback/id/tr91465506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása