kos

KOS (március 21.–április 20.) - meg van írva a csillagokban - gyűjtemény

Reklám

Mit igérnek a csillagok

Ajánló

A Kos jellemzői

Utolsó kommentek

  • pocok88: Hát igen fejjel a falnak... :D (2010.01.30. 20:46) A kos életfilozófiája
  • pocok88: szerintem is igaz Kos vagyok, de ne felejtsük el hogy minden horoszkópnak van acendense... és isme... (2010.01.30. 19:37) A kos szerelme
  • idna38: Szerintem is igaz! (2009.01.24. 00:19) A kos szerelme
  • zsani: Osztom Kos-tarsam velemenyet, miszerint minden igaz! (2008.08.05. 08:31) A kos szerelme
  • orion: Minden egyes szó igaz, én már csak tudom, mert KOS vagyok! (2008.07.26. 16:19) A kos szerelme
  • Utolsó 20

Mit ígérnek a csillagok 2010-re a Kosoknak?

2009.12.27. 20:11 - koopee

Címkék: általános horoszkóp kos

Kos (III. 21. - IV. 19.)

Különösen a karriered, munkád és szakmai előremeneteled szempontjából lehet kulcsfontosságú ez az év - ráadásul, olyan események is megtörténhetnek veled, amelyekre egyáltalán nem számítasz, és amelyek alaposan felforgatják a hétköznapjaidat. Az is előfordulhat, hogy egy másik országba költözöl, vagy egy teljesen új üzleti vállalkozásba fogsz bele! Valószínű, hogy ezek a kezdeményezések sikeresek lesznek, ám ez csak két-három év múlva derül majd ki.


Az emberi kapcsolatok szempontjából különösen fontossá válik minden, ahol másokkal kell együttműködnöd: ha ebben az évben megmutatod, hogy lojális, segítőkész és empatikus vagy, akkor ennek nagyon pozitív hatása lesz az életedre! Ha még magányos vagy, akkor nyártól igen kedvező időszak köszönthet be: hosszú távú, elkötelezett és szerelemmel teli kapcsolat vár rád - kalandokba azonban nem érdemes beleugrani! A kockázatvállalást egyébként is kerülnöd kellene, nemcsak érzelmi, de anyagi ügyekben is!

Az egészségeddel kapcsolatban nem lesznek túl nagy fordulópontok ebben az évben, de tavasztól (a születésnapod idejétől) érdemes lehet egy kicsit többet foglalkozni az egészséges életmóddal, megelőzési céllal. Arra is ügyelj, hogy a sport és a táplálkozás mellett a relaxációra is fordíts elegendő figyelmet!

 

Forrás: pink.hu

 

Mit ígérnek a csillagok 2009-re a Kosoknak?

2009.01.01. 18:41 - koopee

Címkék: siker szerencse karrier egészség boldogság párkapcsolat általános kos

Kos (március 21.– április 20.)

Az elismerés éve

Rendkívüli népszerűségnek örvendhetsz az új évben, most mindenki az te véleményedet tartja hitelesnek és mérvadónak. Beérnek munkád gyümölcsei, s akár pozícióváltásra is sor kerülhet a munkahelyeden. Az elismerés biztos – fogadd szerényen, de büszkeséggel!

Boldogság

Ebben az évben a hivatásodban is megtalálhatod a boldogságodat – sokat tanulhatsz, és remek előrelépésre nyílhat lehetőséged. Akkor leszel igazán kiegyensúlyozott, ha a munkát össze tudod egyeztetni a családi élettel. Az estéket szenteld családtagjaidnak, még akkor is, ha fontos üzleti ügyek vannak kilátásban.

Párkapcsolat

Szerelmi életed remekül alakul, sok új flörtre nyílik lehetőséged. Könnyen bonyolódhatsz munkahelyi viszonyba, amivel jól összekuszálhatod az életedet. Megtörténhet, hogy valamelyik régi barátod tetszik meg neked. Ne rontsd el a barátságot egy futó viszony lehetőségéért!

Karrier

Munkahelyeden maximálisan hallgatnak a véleményedre. Most végre megvalósíthatod az ötleteidet, s valóban kiveheted a részedet a csapatmunkából. Olyan megbízásokat kaphatsz, amelyekhez szükség lesz a szervezőkészségedre, vagy neked kell összefognod a kollégák munkáját.

Egészség

Vigyázz jobban a bokádra, lábszáradra. Különösen akkor legyél óvatos, ha a téli szezonban síelni készülsz. Egész évben fontos az egészséges, komfortos cipő használata, s hetente egyszer egy nyugtató lábfürdő.

Stílus

Stílusod az új évben legyen különleges, egzotikus ruhadarabokat vagy extrém hajviseletet is megengedhetsz magadnak. Ha mindig izgalmas külsőre vágytál, akkor az év első felében itt lesz a lehetőség a megvalósítására. Mindenkinek tetszik a változás – különösen kedvesednek!

Siker

Elismerést szerezhetsz a munkádban, de csak ha nyitottan viselkedsz főnököddel, munkatársaiddal. Fontos üzletfeleiddel napi szinten is tarthatod a kapcsolatot. Így minden gördülékenyebben megy majd, több bevételre számíthatsz. Sikeres lehetsz egzisztenciád megerősítésében!

Szerencse

Szerencséd lehet a munkájában, ha figyeled és észreveszd az új lehetőségeket. Különösen az év első felében érdemes nyitott szemmel járni, és alaposabban informálódni. Szerencsés vagy a barátaiddal, hiszen remek tanácsokat adnak neked, ha bizonytalan vagy.

Az év jelmondata

„Óriási sikert aratok!”

Szerencseszámok

2, 8,16, 28, 33

 

Forrás: blikk.hu

 

Miben vagy tehetséges?

2008.11.06. 05:40 - koopee

Címkék: általános kos érzék tehetséges

 

Csillagjegyed elárulja. Mindenkinek van érzéke valamihez, a kérdés tisztában vagy-e saját értékeiddel?

 

Kos (III. 21. - IV. 19.)

Bátor és vállalkozó kedvű ember vagy, igazi úttörő. Értékeled a szabadságot és az őszinte tárgyalásokat. Tehetséged leginkább az új dolgok alkotásában nyilvánul meg – az élet bármely területén. A munkádba mindent beleadsz, épp ezért viszed sikerre minden megálmodott tervedet. Légy kitartó, és sok szerencsét!

 

Forrás: femina.hu