kos

KOS (március 21.–április 20.) - meg van írva a csillagokban - gyűjtemény

Reklám

Mit igérnek a csillagok

Ajánló

A Kos jellemzői

Utolsó kommentek

  • pocok88: Hát igen fejjel a falnak... :D (2010.01.30. 20:46) A kos életfilozófiája
  • pocok88: szerintem is igaz Kos vagyok, de ne felejtsük el hogy minden horoszkópnak van acendense... és isme... (2010.01.30. 19:37) A kos szerelme
  • idna38: Szerintem is igaz! (2009.01.24. 00:19) A kos szerelme
  • zsani: Osztom Kos-tarsam velemenyet, miszerint minden igaz! (2008.08.05. 08:31) A kos szerelme
  • orion: Minden egyes szó igaz, én már csak tudom, mert KOS vagyok! (2008.07.26. 16:19) A kos szerelme
  • Utolsó 20

A KOS - általános jellemzők

2008.04.19. 19:24 - koopee

Címkék: általános kos

Az állatöv első jegye


Tulajdonságok: robbanékonyság, becsvágy és bátorság.


Állandóan összeütközésbe kerül környezetével, és gyakran úgy vág bele a harcba, hogy nem méri fel az ellenfele erejét. A kudarc azonban nem töri le, még be sem gyógyultak a sebei (akár testi, akár lelki), ő már újra a küzdőtéren található, új célért, új eszményért, új dicsőségért harcol.

Nincs érzéke ahhoz, hogy megkülönböztesse a kicsit a nagytól, a lényegest a lényegtelentől, mert csak rohanni tud. Ha arra kényszerül, hogy lépésben haladjon, elbizonytalanodik, kedvét veszti.

Szereti a regényes, kalandos dolgokat, a rohanó és robbanó természetének megfelelő változatosságot.

Már gyermekkorában szeret parancsolni, és képtelen az engedelmességre, ez az alaptermészete. A Kos jegyű gyermek energiáit legjobban valamilyen küzdősporttal lehet lekötni. Mozgásigénye óriási, és általában olyan sportágban állja meg a helyét, ahol rövid idő alatt nagy teljesítményt kell nyújtani.

A házasságban is szeret irányítani, ezért legjobb olyan házastársat választani, aki alkalmazkodó, szelíd és sosem lázad.

Otthonában praktikumra törekszik. Nem gyűjt régiségeket, nem őrizget családi ereklyéket, ha valamit megun, vagy már nincs rá szüksége, attól azonnal megszabadul. Lakását sima vonalú, praktikus bútorokkal rendezi be.

Házimunkával csak annyi időt tölt, amennyit feltétlenül muszáj, s ha főz, akkor csak egyszerű, gyorsan elkészíthető ételek jöhetnek számításba.
Ha valaki, hát a Kos igazán tudja értékelni a mélyhűtött ételeket és a mikrohullámú sütőt. Szereti az erős, fűszeres ízeket, és a nehéz, testes vörösbort.

Kedvenc színe a vörös és a fekete.

Ruhatárában többnyire egyszerű inget találunk, ezek vagy fehérek, vagy karakteres színűek, a halványkéket, rózsaszínt ki nem állhatja, akárcsak a mintásat. Legfeljebb geometriai mintákat fogad el, a virágos, pöttyös díszítés távol áll egyéniségétől. Ékszert se nagyon visel. Még a karikagyűrűt sem szívesen húzza fel (bár ennek más okai is vannak!)


Forrás: astronet.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://aries.blog.hu/api/trackback/id/tr92432996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása